Gastenboek

Iets te melden? Laat een berichtje achter!

We vinden het leuk om te lezen wat u van onze optredens vindt, ieder berichtje lezen we met veel plezier!

Laat een berichtje achter

 
 
 
 
 
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen bewaren we het ip-adres 3.236.143.154.
De Lollypops behouden zich het recht om uw bericht te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.
19 berichten.
Ans van den Broek Ans van den Broek heeft geschreven op 14 januari 2023
Zaterdag 7 januari hebben De Lollypops opgetreden bij mijn 40-jarig dienstjubileum op het werk. Het is EEN GROOT feest geworden. Ik werk in de ouderenzorg en wat is er leuker dan liedjes "uit de oude doos" gezongen door 2 dames die niet alleen de liedjes zongen maar er ook een entertainment van maakten? De mensen hebben zo genoten en De Lollypops betrokken alle gasten bij hun optreden, door ze persoonlijk te benaderen, muziekinstrumenten te geven of de feesteling letterlijk in de bloemetjes te zetten. Ik wilde een feest geven voor de cliënten, mijn werk, waar ik al 40 jaar met heel veel plezier werk en dat is zeker gelukt met dit optreden. Verschillende cliënten zeiden na afloop, dat ze weer eens een ouderwetse gezellige middag gehad hadden en daar ging het mij om. Lollypops, nogmaals bedankt.
Carla Verrijt Carla Verrijt heeft geschreven op 31 december 2018
Op donderdag 27 december bij wintersfeer in centrum Hofdael, hebben mijn ouders, mijn broer en ik, genoten van jullie geweldige optreden, een middag om met een glimlach aan terug te denken, liefs Carla Verrijt
Harrie Harrie heeft geschreven op 28 januari 2018
De Lollypops uit Someren (José en Jet) hebben met hun optreden tijdens de jaarvergadering van de KBO op 26 januari voor een fantastische middag gezorgd. Het was erg leuk en viel ook goed in de smaak. Mooi, om te zien hoe de gasten betrokken werden bij hun optreden met liedjes die op humoristische wijze werden gebracht onder het motto van: "Op ieder fisje haawe wai oew zuut! met Nederlandse liedjes van toen!"
Christ van Gerwen Christ van Gerwen heeft geschreven op 16 januari 2018
Op 13 januari vierden wij mijn 65 verjaardag in Café Jan van Hoek in Asten. Na het eten kwamen de Lollypost het feest opleuken met hun optreden. Dat hebben we geweten. In no time stonden de 78 aanwezigen klaar om verkleed en voorzien van instrumenten de polonaise te doen. Luid werd er meegezongen met het gezellige repertoire van vooral Nederlandse liedjes. Daag erna werden wij nog door velen bedankt voor het gezellige ouderwetse feestje wat voornamelijk aan de Lollypops te danken was.
walterhoevenaars walterhoevenaars heeft geschreven op 22 november 2017
Het sinterklaasfeestje van de KBO Dommelen is zeer geslaagd, vooral dankzij het spontane en geweldige optreden van De Lollypops. Het lukte jullie echt heel goed om de hele zaal erbij te betrekken en op de been te krijgen. Super bedankt!!
carla carla heeft geschreven op 8 oktober 2017
Op donderdag 5 oktober hebben jullie het nieuwe seizoen geopend van de VVS te Swartbroek. Het was een hele gezellige, humoristische avond waarvan we allen erg genoten hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!!
De Lollypops De Lollypops heeft geschreven op 2 oktober 2017
In het overvolle, sfeervolle Amfitheater in Buitencentrum de Pelen waren de Lollypops op 1 oktober j.l. te gast om een optreden te verzorgen voor het aanwezige publiek. Wat een leuke ervaring: het publiek zong uit volle borst mee met liedjes als Middellandse zee, Brabant, Ritme van de regen en Katinka. Wij hebben genoten!! Dank je wel voor jullie enthousiasme en aanwezigheid. En Staatsbosbeheer : heel hartelijk bedankt voor de uitnodiging en gastvrijheid op deze middag.
Frida Keeman Frida Keeman heeft geschreven op 1 oktober 2017
We hebben vanmiddag genoten van jullie optreden. Samen met verschillende dames van ons bestuur, Damesclub 90 Valkenswaard. We hopen binnenkort een afspraak met jullie te maken, dan kunnen jullie onze vereniging net zo'n leuke avond verzorgen zoals jullie vanmiddag hebben gedaan bij Buitencentrum de Pelen. Hartelijk dank het was SUPER.
De Lollypops De Lollypops heeft geschreven op 21 september 2017
Zondag 1 oktober a. S zijn de Lollypops te zien en te horen tijdens het Peelpodium in Buitencentrum de Pelen aan de Moosdijk 15 Ospeldijk. Jij komt toch ook? Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater om 13.30 uur en om15.00 uur.
Wendy munsters Wendy munsters heeft geschreven op 27 augustus 2017
Wat een geweldige mooie gouden bruiloft hebben wij gehad van onze ouders mede dankzij jullie ! Echt TOP SUPER BEDANKT ! Groetje Wendy en Mieke
Trui Hofstede Trui Hofstede heeft geschreven op 6 april 2017
Afgelopen zondag hebben we een fantastisch optreden gehad samen met jullie. Het was echt geweldig. Namens de Kersenhoedjes heel veel dank.
Simone Hoven-Beks Simone Hoven-Beks heeft geschreven op 15 maart 2017
Graag willen wij laten weten dat het gistermiddag een echt feest was om te zien hoe "los" jullie het publiek kregen. We hebben veel gelachen en we hebben veel positieve reacties gekregen. Namens KBO Leende heel veel dank,( inderdaad toppie) Jet en José met René achter de schermen.
Marion va der Sanden Marion va der Sanden heeft geschreven op 9 maart 2017
Vrijdag 3 maart had ik mijn Sarah feestje bij Eric en Carla, uiteraard met de lollypops!!! Het was een geweldig feest zoals jullie de feestvierders op de vloer kregen. We raden iedereen aan die een feestje wil vieren even bij de lollypops op de site te kijken. Bedankt Jet en Jose, het was GEWELDIG. Gegroet Marion.
ZLTO afdeling Kempen-Zuidoost ZLTO afdeling Kempen-Zuidoost heeft geschreven op 19 januari 2017
Onze jaarlijkse Gezinsdag is voor jong en oud een succes geworden door jullie geweldige optreden. De oude en nieuwe bekende meezingers, maar ook de persoonlijke noot sloegen bij iedereen aan. Bedankt daarvoor! Jullie waren kei sgôn!
50 jarig huwelijksfeest familie Lemmen 50 jarig huwelijksfeest familie Lemmen heeft geschreven op 16 januari 2017
Een ontzettend leuk feest gehad mede dankzij jullie bijdrage. Lekker meegezongen, ingehaakt en polonaise gelopen. Van jong tot oud hebben we genoten! Bedankt, het was kei gezellig!
Vrijwilligersavond Leende Vrijwilligersavond Leende heeft geschreven op 27 december 2016
Het was een gezellige avond. De vrijwilligers hebben genoten. Goede interactie. Leuke en gezellige liedjes. Bedankt en succes.
Mantelzorgondersteuning Laarbeek Mantelzorgondersteuning Laarbeek heeft geschreven op 16 november 2016
Dank jullie wel voor het verzorgen van een gezellige, muzikale middag. De mantelzorgers hebben het goed naar hun zin gehad.
Thosien Geelen Thosien Geelen heeft geschreven op 9 oktober 2016
Op zondag 2 okt. 2016 een ontzettend leuke verrassing gehad ivm mijn 40 jarig dienst jubileum. Mede dankzij jullie is het een onvergetelijke dag geworden. Volop genoten van jullie optreden met familie, collega's, vrienden en buren. Kei bedankt! Ut waar kei schon!!
Keyserinnedael Keyserinnedael heeft geschreven op 13 september 2016
Vandaag een super heet optreden in Helmond...Letterlijk en figuurlijk.. Wat een middag.. Ondanks de 33 graden die buiten gemeten werd, werd er gefeest,gedanst en gezongen.. Lieve Lollypop zusjes ontzettend bedankt voor de mooie middag. Namens alle bewoners van Keyserinnedael Te Helmond