0493 - 495480 info@lollypops.nl

Gastenboek

Iets te melden? Laat een berichtje achter!

We vinden het leuk om te lezen wat u van onze optredens vindt, ieder berichtje lezen we met veel plezier!

Laat een berichtje achter

 
 
 
 
 
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen bewaren we het ip-adres 44.192.254.246.
De Lollypops behouden zich het recht om uw bericht te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.
18 berichten.
Carla Verrijt Carla Verrijt schreef op 31 december 2018:
Op donderdag 27 december bij wintersfeer in centrum Hofdael, hebben mijn ouders, mijn broer en ik, genoten van jullie geweldige optreden, een middag om met een glimlach aan terug te denken, liefs Carla Verrijt
Harrie Harrie schreef op 28 januari 2018:
De Lollypops uit Someren (Josรฉ en Jet) hebben met hun optreden tijdens de jaarvergadering van de KBO op 26 januari voor een fantastische middag gezorgd. Het was erg leuk en viel ook goed in de smaak. Mooi, om te zien hoe de gasten betrokken werden bij hun optreden met liedjes die op humoristische wijze werden gebracht onder het motto van: "Op ieder fisje haawe wai oew zuut! met Nederlandse liedjes van toen!"
Christ van Gerwen Christ van Gerwen schreef op 16 januari 2018:
Op 13 januari vierden wij mijn 65 verjaardag in Cafรฉ Jan van Hoek in Asten. Na het eten kwamen de Lollypost het feest opleuken met hun optreden. Dat hebben we geweten. In no time stonden de 78 aanwezigen klaar om verkleed en voorzien van instrumenten de polonaise te doen. Luid werd er meegezongen met het gezellige repertoire van vooral Nederlandse liedjes. Daag erna werden wij nog door velen bedankt voor het gezellige ouderwetse feestje wat voornamelijk aan de Lollypops te danken was.
walterhoevenaars walterhoevenaars schreef op 22 november 2017:
Het sinterklaasfeestje van de KBO Dommelen is zeer geslaagd, vooral dankzij het spontane en geweldige optreden van De Lollypops. Het lukte jullie echt heel goed om de hele zaal erbij te betrekken en op de been te krijgen. Super bedankt!!
carla carla schreef op 8 oktober 2017:
Op donderdag 5 oktober hebben jullie het nieuwe seizoen geopend van de VVS te Swartbroek. Het was een hele gezellige, humoristische avond waarvan we allen erg genoten hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!!
De Lollypops De Lollypops schreef op 2 oktober 2017:
In het overvolle, sfeervolle Amfitheater in Buitencentrum de Pelen waren de Lollypops op 1 oktober j.l. te gast om een optreden te verzorgen voor het aanwezige publiek. Wat een leuke ervaring: het publiek zong uit volle borst mee met liedjes als Middellandse zee, Brabant, Ritme van de regen en Katinka. Wij hebben genoten!! Dank je wel voor jullie enthousiasme en aanwezigheid. En Staatsbosbeheer : heel hartelijk bedankt voor de uitnodiging en gastvrijheid op deze middag.
Frida Keeman Frida Keeman schreef op 1 oktober 2017:
We hebben vanmiddag genoten van jullie optreden. Samen met verschillende dames van ons bestuur, Damesclub 90 Valkenswaard. We hopen binnenkort een afspraak met jullie te maken, dan kunnen jullie onze vereniging net zo'n leuke avond verzorgen zoals jullie vanmiddag hebben gedaan bij Buitencentrum de Pelen. Hartelijk dank het was SUPER.
De Lollypops De Lollypops schreef op 21 september 2017:
Zondag 1 oktober a. S zijn de Lollypops te zien en te horen tijdens het Peelpodium in Buitencentrum de Pelen aan de Moosdijk 15 Ospeldijk. Jij komt toch ook? Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater om 13.30 uur en om15.00 uur.
Wendy munsters Wendy munsters schreef op 27 augustus 2017:
Wat een geweldige mooie gouden bruiloft hebben wij gehad van onze ouders mede dankzij jullie ! Echt TOP SUPER BEDANKT ! Groetje Wendy en Mieke
Trui Hofstede Trui Hofstede schreef op 6 april 2017:
Afgelopen zondag hebben we een fantastisch optreden gehad samen met jullie. Het was echt geweldig. Namens de Kersenhoedjes heel veel dank.
Simone Hoven-Beks Simone Hoven-Beks schreef op 15 maart 2017:
Graag willen wij laten weten dat het gistermiddag een echt feest was om te zien hoe "los" jullie het publiek kregen. We hebben veel gelachen en we hebben veel positieve reacties gekregen. Namens KBO Leende heel veel dank,( inderdaad toppie) Jet en Josรƒยฉ met Renรƒยฉ achter de schermen.
Marion va der Sanden Marion va der Sanden schreef op 9 maart 2017:
Vrijdag 3 maart had ik mijn Sarah feestje bij Eric en Carla, uiteraard met de lollypops!!! Het was een geweldig feest zoals jullie de feestvierders op de vloer kregen. We raden iedereen aan die een feestje wil vieren even bij de lollypops op de site te kijken. Bedankt Jet en Jose, het was GEWELDIG. Gegroet Marion.
ZLTO afdeling Kempen-Zuidoost ZLTO afdeling Kempen-Zuidoost schreef op 19 januari 2017:
Onze jaarlijkse Gezinsdag is voor jong en oud een succes geworden door jullie geweldige optreden. De oude en nieuwe bekende meezingers, maar ook de persoonlijke noot sloegen bij iedereen aan. Bedankt daarvoor! Jullie waren kei sgรƒยดn!
50 jarig huwelijksfeest familie Lemmen 50 jarig huwelijksfeest familie Lemmen schreef op 16 januari 2017:
Een ontzettend leuk feest gehad mede dankzij jullie bijdrage. Lekker meegezongen, ingehaakt en polonaise gelopen. Van jong tot oud hebben we genoten! Bedankt, het was kei gezellig!
Vrijwilligersavond Leende Vrijwilligersavond Leende schreef op 27 december 2016:
Het was een gezellige avond. De vrijwilligers hebben genoten. Goede interactie. Leuke en gezellige liedjes. Bedankt en succes.
Mantelzorgondersteuning Laarbeek Mantelzorgondersteuning Laarbeek schreef op 16 november 2016:
Dank jullie wel voor het verzorgen van een gezellige, muzikale middag. De mantelzorgers hebben het goed naar hun zin gehad.
Thosien Geelen Thosien Geelen schreef op 9 oktober 2016:
Op zondag 2 okt. 2016 een ontzettend leuke verrassing gehad ivm mijn 40 jarig dienst jubileum. Mede dankzij jullie is het een onvergetelijke dag geworden. Volop genoten van jullie optreden met familie, collega's, vrienden en buren. Kei bedankt! Ut waar kei schon!!
Keyserinnedael Keyserinnedael schreef op 13 september 2016:
Vandaag een super heet optreden in Helmond...Letterlijk en figuurlijk.. Wat een middag.. Ondanks de 33 graden die buiten gemeten werd, werd er gefeest,gedanst en gezongen.. Lieve Lollypop zusjes ontzettend bedankt voor de mooie middag. Namens alle bewoners van Keyserinnedael Te Helmond

In maart 2016 is het gastenboek vernieuwd. Bekijk hier het oude gastenboek.